zondag 3 oktober 2010

We're getting married!



(For English, see below)

Zo, hier maar weer eens een berichtje. Vanwege de weinige reacties die we op onze verhaaltjes kregen waren we er eigenlijk vanuit gegaan dat de blog 'dood' was en niemand ze meer las. Totdat 'ons mam' aangaf dat ze 'klachten' kreeg van een boel mensen dat we nooit meer iets op de site zetten. Rare wereld en een boel miscommunicatie dus... In elk geval, één van de eerdere stukjes beschreef het huwelijksaanzoek, en geloof het of niet, het echte huwelijk zit er toch aan te komen. Over twee weken stappen wij in het welbekende bootje... Voor meer info zou ik jullie willen doorverwijzen naar http://nickandfreyaaregettingmarried.blogspot.com/ Daar staat namelijk ook het plan voor de dag, zodat je een idee krijgt van wat we gaan doen. Momenteel verwachten we ongeveer 60 mensen voor de ceremonie op het strand, en ongeveer 120 mensen op het feest. Nooit gedacht dat we zoveel vrienden hadden... Hoe dan ook wordt het een geniale dag en we hebben er erg veel zin in.

Groetjes Geert



For the ones that didn't know... We're getting married! In about 2 weeks from now. It's gonna be an awesome day on the beach, with surf lessons, game drives and boat tours amongst plenty of crocodiles and hippos, with a spit braai in the evening and a massive party with live music afterwards. Have a look at http://nickandfreyaaregettingmarried.blogspot.com/ for more info and a plan of the day. Have a toast on us that day and chat soon!

Cheers Nick

8 opmerkingen:

Anoniem zei

ja.....eindelijk weer iets op de site!
Ik hoop dat je nu weer wat reakties krijgt!
Ik ben nu langzaam maar zeker al een beetje zenuwachtig aan het worden. nog 4 dagen....dan vertrekken wij jullie kant uit.
Tot gauw!!!!!

XXXXMONI

akumabito zei

Hey, gefeliciteerd mensen! Fijn weer wat van jullie te horen!

Anoniem zei

Hoi Geert en Freya,

Ik controleer ook nog regelmatig op deze website of er nieuwe berichten van jullie uit Zuid-Afrika op staan!

Een hele fijne, gelukkige en stralende dag toegewenst zondag!

Groetjes,
Margje

Unknown zei

Hey Geert en Freya!

Ik ben via via gestruikeld op jullie blog en lees dat jullie komende zondag gewoon gaan trouwen! Wat ontzettend gaaf en onwijs gefeliciteerd alvast. Geniet van jullie dag!

Groetjes,
Silvie

Fam. Harbers zei

Joepieee!!

Van harte gefeliciteerd met jullie trouw vandaag.

Maak er een mooie dag van, maar vooral geniet er met volle teugen van. Zo'n dag vliegt voorbij!

Veel plezier en veel geluk gewenst...

Fam Harbers
Oss

Anoniem zei

Vandaag de grote dag. Het is nu nog wat vroeg maar ik ga straks een borrel drinken op jullie geluk. Ik hoor over een paar weken wel uitgebreid hoe het was van Moon. In ieder geval zie ik dat het bij jullie 22 graden is en een half zonnetje. Niet slecht. Je zult vandaag wel niet op je blog kijken, maar als je dit leest hoop ik dat de dag onvergetelijk is geweest.
heel veel groetjes, ook van Anke,
Annelies

oom Stef, tante Mathilde, Lisanne, Sjaak en Agnes. zei

nogmaals proficiat met jullie huwelijk als jullie het nog niet op jullie mobiele telefoon hebben gezien.

van:
oom Stef, tante Mathilde, Lisanne, Sjaak en Agnes.

Sjaak, Agnes, Lisanne, oom Stef, tante Mathilde. zei

Beste Freya en Geert
Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.
Wij wensen jullie heel veel geluk samen.

Sjaak, Agnes, Lisanne, oom Stef, tante Mathilde.